هِم هِم از اونجایی که خودم میدونم خوندن روزانه های بقیه چقدر حس مزخرفی داره پس تو مدتی که از چالش مونده خیلی حرف نمیزنم^^ آخه حس میکنم دارم با نوشته های چرندم وقتتونو تلف میکنم=| سو؛ ازتون یه درخواستی دارم لطفا بهم توی کامنتا بگین چه مدل پستایی دوست دارین (ادبی، فانتزی، عاشقانه، معرفی کتاب و موزیک و انیمه، تراووشات و افکارم، داستان و) هرنوعی که دوست دارین بگین*^* چون دلم میخواد تا جایی که امکانش هست محتوای وبم هم برای خودم و هم شما خوشایند باشه! پ ن: فصل جدید لاو لیو با شخصیتای جدید دارن میسازن سوگوییXD تازه 5 قستمش اومده و 3 قستمش زیرنویس داره.

پ ن 2: یه آهنگ دیگه از کارول و تیوزدی آپلود کردم که خیلی فانتزیه واسه دانلودش اینجا رو بزنین*-* بریم سراغ سوال؛

در حال حاضر روی چه پروژه ای کار می کنی؟

بــرای چــه کـــسـی است؟ چـــرا ایــن کــــار را

انجــام مــی دهی؟ قـــدم بعـــدی ات چیســت؟

حقیقتا این روزا به طرز فجیعی تنبل شدم و همین درس خوندن روهم بزور انجام میدم=/ ینی از کوچیک ترین سر سامون دادن به وبم تا بزرگ ترین کارا، ولی پروژه ای که بخوام بگم ترجمه کردن یه داستان خیلی پیچیده بوقلمونه که فعلا کلا رو دو پاراگرافش کار کردم:| و جشنواره خوارزمی ادبیاتی که کلا تا آخر آبان وقت داره؛ راستش من معمولا آدمی نیستم که خیلی توی فوق برنامه های مدرسه فعال باشم و معلم ادبیاتمونم همین خوارزمی رو مجبورمون کرده منم فعلا هنوز شروعش نکردم هف=/// یکی پاشه منو از جلو لپتاب بلند کنه چون دارم خودمو خفه میکنم همه کارامم عقب افتادن! آره داشتم میگفتم دلیل انجام دادنش ولی فقط اجبار معلم نیست، خودم دلم خواست خودمو محک بزنم، هرچند میترسم اگه رد شم بازم میتونم با ذوق به نوشتن ادامه بدم یا نه ولی خب بالاخره ریسکُ میپذیرم!

پ ن 4: از بچگی از ساعت 7 شب تا 10 11 رو اصن دوست نداشتم، حس خوبی نمیده مخصوصا اگه جمعه ای باشه که فرداش مدرسه اس پ ن 5: جااانه خداروشکر زنگ اول عربی داریم وی عربی دوست دارد*^* هرچند میدونم خیلیاتون از عربی خوشتون نمیاد:(

از عنوان نوشتن بدم میاد

روز پانزدهم--> قلبهای متصل

روز چهاردهم--> هوای ابری

دوست ,پ ,رو ,خیلی ,ن ,یه ,پ ن ,دوست دارین ,پروژه ای ,که خیلی ,فصل جدید

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نظرنیوز انتشارات سفیراردهال مافیا وب سالم زیبا به تایپ - تایپ در دستان شما عسل دنیای من!! مجله سلامتی انگلیسی بدون توقف - نرم افزار آریانا - آموزش زبان مدرس شخصیت شناسی در اناگرام