سلام! و رسیدیم به روز هشتم، 22 روز دیــگه مونده×_× امروز امتحان دینی داشتیم. خیـــلی راحت بود برای اولین بار خداروشکرT^T ولی عوضش سه شنبه و چارشنبه قراره با زیست و شیمی و معلم عزیز جوادی به فنا بریم عاح خوشم نمیاد راجب درس حرف بزنم=/ راستش از یک سال پیش و حتی بیشتر اکثر وبلاگ نویسا ذهنشون انقدر رشد کرد که دیگه بخاطر یه ایده برداری یا هرچیزی بحث نکنن و چیزی نگن، منم یکی از اون دسته هاعم که چیز خاصی به اون طرف نمیگم، و نوشته ها و پست هامم اونقدر چیز زیادی نداره که بشه ازشون اسکی رفت، ولی فکر کنم حدودا 6 ماهه یه بنده خدایی دیگه واقعا شورشو در آورده:||| هرکاری من میکنم همونو تکرار میکنه، مثلا به هر چیزی علاقه نشون بدم فرداش میاد میگه آره منم اینجوری، یه مدل قالب انتخاب میکنم فرداش دقیقا همون مدلو میزاره، یه سلبریتیو دوست دارم میاد میگه آره باااابا منم 100 ساله فن این طرفم:/ میام فلان متنو با فلان ایده مینویسم، چند روز بعدش میاد بجای چایی مینویسه قهوه بعد میگه من خیلی وقته اینو نوشتم و یه عالمه چیزای دیگه که نمیدونم چجوری بگمشون

ولی خب قبول دارین آدم متوجه میشه که تموم این چیزا نشاَت گرفته از ایده ها و حرفای خودشه دیگه! منم خب تا جایی که تونستم نه تیکه انداختم نه چیزی گفتم، ولی عزیزم از همین تریبون میگم: اگه داری این پست رو میخونی، من شاید ناراحت بشم ولی خب اونقدر اذیت کننده نیست برام فقط خواستم بگم: "خودت باش، بخدا خود واقعیت از تقلید کردن کارای من خیلی قشنگ تره" خب دیگه بسه:/ سوال امروز:

پنج ایده بنویس، درباره ی هرچیزی که می خواهی.

از طعم اختراع نشده ی بستنی تا جایی که آرزوی دیدنش

را داری. از کتاب هایی که نباید به فیلم تبدیل می شدند

تا فیلم هایی که بهتر بود سریال تلوزیونی می شدند.

مسلماً چیزای خیلی زیادی هست که دلم میخواد باشن ولی نیستن! ولی خب اولیش و مهم ترینش اینه که یه روز همه انیمه هارو با صدای قشنگ و بدون سانسور دوبله کنم و اونارو از تلوزیون پخششون کنم چونکه بنظرم این حجم از بیخیالی صدا و سیما نسبت به دوست داران انیمه و فیلتر کردن سایتایی که با بدبختی ازشون انیمه دانلود میکنیم واقعا بی انصافیه:"/

اگه من بخوام یه بستنی اختراع کنم مطمئنم ترکیبی از طعم های: لیمو، انبه، چای ، شکلات، موچی و هزاران مزه عجیب دیگه‌س جوری که هر کی اوت بستنیو بخوره احتمالا تا چند روز تو کُماس :| اوو! جایی که دوسش دارم ببینم صد البته اعماق دریاس؛ حس کردن اون صدای آروم موج ها و شناور شدن خودم بین انواع ماهی های ریز و درشت*کاواییه* -کلمه داخل ستاره رو با لحن بخونین:"- هرچند یکم میترسم و ته دریا خیلی تاریکه ولی خب اگه مثل انیمه بچه های دریا پیش بره پس خیالم راحتهXD و کتاب هایی که نباید به فیلم تبدیل میشدن! بنظرم هیچ کتاب یا رمانی نباید به فیلم و سریال تبدیل بشه، چون وقتی آدم کتابو بخونه شخصیت اون رو خودش اونجوری که دلش میخواد توی ذهنش میسازه و تصور میکنه، پس من تا جایی که بتونم هیچوقت فیلم کتاب هارو نمیبینم تا سازنده فیلم شخصیت رو اونجور که خودش دوست داره تو ذهنم خلقش کنه=)

جانهD:

از عنوان نوشتن بدم میاد

روز پانزدهم--> قلبهای متصل

روز چهاردهم--> هوای ابری

ولی ,یه ,فیلم ,خب ,روز ,منم ,ولی خب ,جایی که ,ها و ,به فیلم ,نباید به

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تاریخچه خواندگان معروف و ماندگار به همراه موزیک هایشان یه برگ سفید آسایش گستر _ نظافت منزل،دفتر کار و ساختمان در شیراز Vida verse خالدنیوز خالدآباد مجتمع پرورش بزهای اصیل سانن در بلداجی کلیک دندانپزشکی مبین، ارائه دهنده خدمات دندانپزشکی در تهرانسر شرکت کامپیوتری صنعتی آموزشی آسمان هفتم سلامت جو سمپاد شوشتر